Mládí ve stáří nekončí

Zhodnocení uplynulého roku 2015

03.02.2016 19:34

V roce 2015 jsme se pravidelně scházeli jedenkrát za měsíc. Na každou schůzku jsme měli připraven nějaký program.Státní policie nás varovala před šmejdy a jak se bránit proti napadení, varovali nás před půjčováním peněz pod různými záminkami jako nemám peníze na vlak a poodbně. Pan Kobza z Českého rozhlasu Olomouc již po druhé povídal o našem kraji a jeho beseda je vždy tak krásná, že se nám nechce končit. Že nejsme jen tak už staré báby jsme dokázaly na modní přehlídce šatů a sportovního oblečení od firmy DRAPS. Naše děvčata byly jako manekýnky úžasné. Kdo si hraje nezlobí nám dokázal pan Sýkora, který vyrábí dřevěné hračky. Nejen, že povídal o jejich výrobě, ale vzal kytaru a zazpíval krásné hanácké písničky. Velmi zajímavá byla i beseda o čajích ze Srí Lanky . Paní Knolová nejen o čajích povídala, ale několik druhů čajů nám dala ochutnat. Závěr roku jsme jsme při kytaře a harmonice vzali zvesela Dva výborní muzikanti dovedli zvednout náladu a zpívali jsme s nima všichni. Na závěr roku nám náš starosta pan Tomáš Spurný popřál do Nového roku  zdraví a plno dobrých nápadů a úspěchů v naší práci. 

Nescházíme se jen na pravidelných schůzkách. Jezdíme do divadla, v létě několik členek jezdilo za poznáním na kolech, chodíme pravidelně hrát bowling a jednou za rok vyzveme ostatní složky k velkému turnaji. Hraje vždy 6 družstev a většinou naši senioři vždy sklízí medaile. Pořádáme 2x do roka taneční odpoledne a to MDŽ a Mikulášskou zábavu. Na naši mikulášskou zábavu jsme nacvičili polonezu a proto, že se to velmi líbilo našemu starostovi, zahajovali jsme s ní i Obecní ples. Každý rok pořáme výstau na Floře Olomouc při For Modelu letos jsme již byli po páté. Tyto výstavy máme vždy i u nás. Pečeme perníčky na rozsvěcení Vánoční stromu, kde máme svoji babiččinu cukrárnu

Velmi oblíbené jsou naše zájezdy. Letos jsme byli na Hukvaldech a ve Frýdku Místku v Marlence, kde jsme se podívali jak se dělá pravý medovník. Byli jsme pohoštěni všemi výrobky co se v továrně vyrábí. Na podzim byl zájezd do Telče a Třebíče. I tento zájezd se všem líbil.

Do roku 2016 přeji všem našim členům pevné zdraví a členkám výboru, aby se práce dařila a za jejich práci jim patří velký dík.

 

Studená Marta předsedkyně senior klubu

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode